Artikel Bli cykelinstruktör och lär andra cykla

Onsdagen den 22:a februari ordnar Cykelfrämjandet ett uppstartsmöte med instruktörsutbildning för dig som är nyfiken på hur det är att vara cykelinstruktör på våra cykelkurser. Kom och lyssna och prova om det är något för dig!

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Hösten 2016 startade Cykelfrämjandet i samarbete med Malmö stad och MKB cykelkurser för personer som vill lära sig cykla. Det har varit stort intresse för cykelkurserna och nu söker vi fler personer som vill hjälpa till som assisterande cykelinstruktörer eller bli huvudledare och ansvara för en cykelkurs.

Du blir ett stöd för deltagarna

Vi använder oss av en enkel metod som innebär att du som instruktör inte behöver springa och "hålla i" cykeln utan genom olika övningar lär sig våra deltagare att cykla. Din främsta uppgift som instruktör är att vara ett uppmuntrande stöd för våra deltagare.

Tid för uppstartsmöte: onsdagen den 22:a februari 2017 kl. 18.00 - 20.30  Plats: Studiefrämjandets lokaler på Ystadsgatan 53
Pris: gratis & vi bjuder på fika
Anmälan & frågor: Isabella Thöger, kursansvarig Det går också att sms:a/ringa Isabella på 0708-361449 men skicka i första hand mail.

Varmt välkomna!

Cykelkurserna i Malmö under våren och sommaren 2017 äger rum två vardagskvällar i veckan vid Nydala torg. En nybörjarkurs omfattar 6 olika tillfällen under sammanlagt tre veckor. Kursstart är ännu inte fastställt men det blir antagligen mån + ons kl 17-19 med början i mars månad.

Du bestämmer själv i hur hög grad du vill engagera dig!

Dela den här sidan:

FAKTA

Tid för uppstartsmöte: onsdagen den 22:a februari 2017 klockan 18:00 - 20:30 
Plats: Studiefrämjandets lokaler, Ystadsgatan 53
Pris: gratis & vi bjuder på fika
Anmälan & frågor: Isabella Thöger, kursansvarig