Hoppa till innehåll

Smarta resor

Hur tar du dig till och från ditt hem? MKB arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för våra kunder att välja cykeln i första hand, men har även erbjudanden för den som vill använda bilpool eller elbil.

I Malmö är avstånden ofta korta och cykeln är både snabbare och smidigare än bilen. MKB arbetar för att det ska vara säkert och tryggt att parkera cykeln nära sin bostad. Vi följer årligen kundernas nöjdhet när det gäller cykelparkering och genomför riktade insatser till de områden där de behövs mest.

MKBs lådcykelpool

Stegvis utvecklar MKB sin lådcykelpool så att allt fler MKB-kunder kan ta del av den. Läs mer om MKBs lådcykelpool.

Laddplats för elbil

Har du elbil? Eller funderar du på att skaffa en? Hör av dig till oss så undersöker vi möjligheten att installera laddplats nära din bostad. Läs mer om MKBs laddplatserbjudande.

Bilpool

MKB samarbetar med bilpoolsföretag för att erbjuda kunder tillgång till bilpool nära hemmet. För kunder i MKBs nyproduktion ingår medlemskap i bilpool under de första åren efter inflyttning. Information om registrering mm hittar kunder i nyproduktion när de loggat in på "Mina sidor".

Cykelmek

MKB samarbetar med Drevet och Cykelköket för att erbjuda kunder gratis cykelservice. Du som bor hos MKB får information om kommande möjligheter till gratis cykelservice via nyhetsbrev. I flera områden och fastigheter finns även cykelverkstäder och cykelservicestationer där kunder själva kan laga och serva cyklar. Vill du veta vad som finns i ditt område? Kontakta MKBs kundservice.