Nyproduktion Trädstubben och Trädgrenen Segevång

Trivsamt nära natursköna Beijers park

Vi fortsätter att utveckla det lugna och trevliga området Norra Fäladsmarken med två nya trivsamma bostadshus och totalt 58 lägenheter.

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Det blir ytsmarta små lägenheter som passar par, studenter och singelhushåll. Ett boende för dig som uppskattar närheten till grönområden och friluftsbad för aktivitet och rekreation.

Broschyr (PDF-dokument, 1,4 MB)

Om våra kvarter och lägenheter

Lägenheterna är små och ytsmarta och har ett eller två rum och kök. Ettorna ligger på 35 kvadratmeter och tvåorna på 45 kvadratmeter. Våra lägenheter håller god standard, är moderna och har mycket ljusinsläpp och stora balkonger.

Ettorna består av 1 rum och kök kombinerad med en hall. Lösningen ger ett stort, flexibelt rum med god möblerbarhet och möjlighet att skapa en avskild sovplats. I dessa lägenheter går det inte att installera diskmaskin på grund av platsbrist. Exempel på planlösning i en etta (PDF-dokument, 51 kB).

Tvåorna består av två rum och kök samt ett sovrum. Kök och vardagsrum har en öppen lösning med fönster åt två håll och balkong. I sovrummet finns plats för två personer och även utrymme för arbetsplats. Samtliga rum har god möblerbarhet och möjlighet till variation. Exempel på planlösning (PDF-dokument, 53 kB).

Satsning på hållbart resande

I området satsar vi mycket på nya bra lösningar för att främja cykeln som första transportmedel. Vi erbjuder bland annat smart och trygg cykelförvaring och 3-4 lådcyklar som du som kund kan hyra. Dessa kommer att placeras i förrådsutrymmen på olika platser på fastigheterna och går att hyra direkt efter färdigställandet av husen. Det ska också finnas en cykelverkstad i fastigheten och möjlighet att ladda sin elcykel.

Bilpool

Som en del i vårt miljöarbete satsar vi också på att införa bilpool i våra områden. Du som flyttar till Norra Fäladsmarken får ett medlemskap som ingår i hyran i 6 år. Det kommer att finnas 3 bilpoolsbilar att börja nyttja från och med det att bostadshusen står färdiga.

Om Segevång

Segevång är ett bostadsområde i norra Malmö med flerfamiljshus och stora grönområden. I den södra delen av området ligger Sege Park. Segevång byggdes i slutet av 50- och i början av 60-talet. Idag bor cirka 4 200 invånare här och inflyttningen till området ökar. Omvandlingen av det tidigare Segevång ska kombinera nybyggnation med ombyggnation och införliva ny bebyggelse med äldre.

Segevång har allt som behövs för ett trivsamt boende med goda bussförbindelser till centrum, butiker och torghandel, skolor och restauranger. Närheten till härliga grönområden och friluftsbad gör boendet perfekt för dig som älskar närheten till natur, rekreation och aktivitet.

Vårt miljöarbete i nyproduktion

MKBs nyproduktion uppförs med stort fokus på god inomhusmiljö och låg energianvändning. Flera av MKBs nya byggnader har en lägre energianvändning än vad bygglagstiftning kräver. Genom att bygga med fokus på kvalitet säkerställs att byggnaden är energieffektiv över tid. En god inomhusmiljö är viktig för våra kunder. Vi ställer krav på och följer upp inomhusmiljöfrågor som fuktsäkerhet, radon, legionella, akustik, komfort och dagsljus. I utemiljön arbetar vi för att uppnå en hög biologisk mångfald och grönytefaktor som ger genomsläppliga markytor och förhindrar översvämning vid skyfall. Byggmaterial som används ska vara miljögodkända och registrerade i en loggbok.

På gång just nu i kvarteret

Vi kommer inom kort att starta bygget av de nya husen.

Bildgalleri

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Kontakt lägenhet

Ismail Gültekin

Telefon:

040-31 33 32

E-post:

Byggstatus

Andel slutförd 25%

Steg att genomföra

  1. Planering och projektering, påbörjad
  2. Byggnation, ej påbörjad
  3. Inflyttning, ej påbörjad
  4. Klart, ej påbörjad

Fakta om Trädstubben

Intresseanmälan:

Boplats Syd

Antal lägenheter:
Trädstubben
11 st 1:or 35 m2
24 st 2:or 45 m2
Trädgrenen
7 st 1:or 35 m2
16 st 2:or 45 m2
Balkong/terrass/uteplats:
Ja balkong
Internet/TV/telefoni:
MKB Net och Connect TV
Husarkitekt:
Arkitektbyrån Design AB
Entreprenör:
Peab

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Segeparksgatan, Malmö Sverige