Nyproduktion Synålen Annestad

Lugnt läge med naturen runt knuten
Mellan villaområdet Bunkeflostrand och Annestad skapar vi ett nytt kvarter med cirka 212 lägenheter.

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Om vårt kvarter och lägenheterna

Vårt kvarter ligger på lugnt läge mitt i ett större grönområde med nära till lekplatser, parker och sköna promenadstråk. Inom gångavstånd finns livsmedelsbutiker, frisör och ett par restauranger.

Lägenheterna får genomgående vitmålade väggar och ekparkett i alla rum. Köket får vit köksinredning med rostfri diskbänk och vitt kakel ovan diskbänk. Det finns diskmaskin och är föreberett för micro. Kyl och frys separat eller i kombination. Vitkaklade badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Vikbara duschväggar av glas. I lägenheternas hallar finns det klinker vid dörren och skjutdörrsgarederober med spegelglas.

Om Annestad

Annestad ligger mellan villaområdet Bunkeflostrand och Hyllievång, bara några minuter från överfarten till Danmark. Vårt bostadskvarter ligger mellan två parker, en större med multisportarena, lekplats och hundrastplats och en mindre med kullar och grönska. Norr om kvarteret finns promenadstråk, den gamla fina Skånegården och odlingslotter.

I Annestad finns vårdcentral, livsmedelsbutik, pizzeria och frisör. Det är nära till förskolor och grundskolor och bra gång och cykelstråk.

Läget är perfekt för den som önskar bo lugnt men ändå nära staden. Kommunikationerna till centrala Malmö, andra delar av Sverige och Köpenhamn är mycket goda vilket gör stadsdelen extra attraktiv för pendlare.

Vårt miljöarbete i nyproduktion

MKBs nyproduktion uppförs med stort fokus på god inomhusmiljö och låg energianvändning. Flera av MKBs nya byggnader har en lägre energianvändning än vad bygglagstiftning kräver. Genom att bygga med fokus på kvalitet säkerställs att byggnaden är energieffektiv över tid. En god inomhusmiljö är viktig för våra kunder. Vi ställer krav på och följer upp inomhusmiljöfrågor som fuktsäkerhet, radon, legionella, akustik, komfort och dagsljus. I utemiljön arbetar vi för att uppnå en hög biologisk mångfald och grönytefaktor som ger genomsläppliga markytor och förhindrar översvämning vid skyfall. Byggmaterial som används ska vara miljögodkända och registrerade i en loggbok.

Bildgalleri

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Kontakt lägenhet

Håkan Andersson

Telefon:

040-31 37 32

E-post:

Byggstatus

Andel slutförd 25%

Steg att genomföra

  1. Planering och projektering, påbörjad
  2. Byggnation, ej påbörjad
  3. Inflyttning, ej påbörjad
  4. Klart, ej påbörjad

Fakta om Synålen Annestad

Byggstart:
2018
Planerad inflyttning:
Vintern 2019
Intresseanmälan:

Kommer att ske via Boplats Syd

Antal lägenheter:
Totalt 212
1 RoK 17 stycken
2 RoK 67 stycken
3 RoK 76 stycken
4 RoK 36 stycken
5 RoK 16 stycken
Parkeringar/bilplatser:
Inom kvarteret, 4 bilpool
Balkong/terrass/uteplats:
Till de flesta lägenheterna
Internet/TV/telefoni:
MKB Net (Bredband) Connect TV (Kabel TV)
Husarkitekt:
SydarkKonstruera

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Malmö Sverige