Nyproduktion Stapelbädden Student

Här är det perfekta boendet för dig som studerar! Det är nära till en av Europas största skejtparker, havsbad, högskolan och stadens puls.

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Hyror
Du får två hyresfria månader per år, juli och augusti. Hushållsel ingår i hyran.

Planritningar

Om MKB Student

Om lägenheterna

Lägenheterna har vitmålade väggar och laminatgolv av lönn. Köket/kokvrå har grått kakel ovanför diskbänken och det är vitkaklade badrum. I det här huset kan du inte göra några tillval.

Hälsa på i en lägenhet

Hälsa på utanför huset

Om vårt kvarter

Vårt nya studenthus ligger i ett av Malmös mest omtyckta områden nära havsbad, grönområden, skejtpark och stadens puls. Huset har 5 till 8 våningar. Det blir två hörnlokaler ut mot gata och ett lokalkontor för MKB Student. I huset finns studierum, modern stortvättstuga och gemensamma utrymmen för umgänge.

Det är ett socialt studentboende där alla lägenheter blickar mot varandra och har också fysisk kontakt med varandra genom loftgångar och balkonger. Man kan nå sin kompis på andra sidan tvärs över gården enkelt både på samma plan eller på andra plan genom att loftgångarna är förbundna med spiraltrapporna. De möjliggör generösa gemensamma balkonger i gynsamma väderstreck. Om Västra hamnen

Om Västra hamnen

Västra Hamnen är en av Malmös mest älskade platser. Här bor du modernt och hållbart alldeles intill det glittrande sundet. Området präglas av bostäder med hållbar och unik arkitektur, fina kontorslokaler, trendiga butiker, mysiga caféer och restauranger. En lång, härlig strandpromenad sträcker sig längs hela området med stranddäck, bryggor och djuphavsbad. Vårt bostadshus ligger alldeles intill Stapelbäddsparken med en av Europas största skateboardparker. I parken finns också klättervägg och utegym och även en inomhusdel som är en kreativ mötesplats för kultur, experimentlusta, skapande och idéutveckling.

Sommartid lever Västra Hamnen upp och lockar besökare från hela världen. Den härliga havsmiljön inbjuder till såväl fartfyllda vattensporter och seglingsevenemang som yogapass och kvällsdopp i solnedgången.

Service

Nära vårt bostadshus ligger ICA Maxi med stort utbud och väl tilltagna öppettider. Vill du träna nära hemmet finns bland annat Kockum Fritid som erbjuder ishall, gym, bowling, simhall och olika typer av gruppträning samt en restaurang. Restauranger, fik och butiker finns inom några minuters gångavstånd.

Kollektiva kommunikationer

Du går eller cyklar snabbt in till centrala Malmö. Bussen stannar nära huset och tar bara någon minut till Malmö C där du sedan kan ta tåg eller bussar till Skåne och resten av världen.

Vårt miljöarbete i nyproduktion

MKBs nyproduktion uppförs med stort fokus på god inomhusmiljö och låg energianvändning. Flera av MKBs nya byggnader har en lägre energianvändning än vad bygglagstiftning kräver. Genom att bygga med fokus på kvalitet säkerställs att byggnaden är energieffektiv över tid. En god inomhusmiljö är viktig för våra kunder. Vi ställer krav på och följer upp inomhusmiljöfrågor som fuktsäkerhet, radon, legionella, akustik, komfort och dagsljus. I utemiljön arbetar vi för att uppnå en hög biologisk mångfald och grönytefaktor som ger genomsläppliga markytor och förhindrar översvämning vid skyfall. Byggmaterial som används ska vara miljögodkända och registrerade i en loggbok.

Bildgalleri

Bild: WEC360 Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika3 rum och kök

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Malmö Sverige

Fakta om Stapelbädden Student Västra hamnen

Byggstart:
Hösten 2016
Uthyrning:
Hösten 2017
Planerad inflyttning:
Etappvis från Februari 2018 till         september 2018
Intresseanmälan:

Boplats Syd

Antal lägenheter:
97 stycken 1 RoK ca 27 m2
52 stycken 1 RoK ca 35 m2
6 stycken 3 RoK ca 60 m2 (kan delas)
Antal lokaler:
2 st
Parkeringar/bilplatser:
Inom området finns flera utomhusparkeringar
Internet/TV/telefoni:
MKB Net (Bredband) Connect TV (Kabel TV)
Husarkitekt:
Panorama Arkitekter
Entreprenör:
THAGE

Kontakt lägenhet

Hanna Tuvesson

Telefon:

040-31 37 87

E-post:

Kontakt lokal

Lokaler

Anna Andersson

Kommersiell uthyrare

Telefon:

040-31 37 17

E-post:

Besöksadress:

Anna Andersson

Södra Förstadsgatan 47

Malmö

Byggstatus

Andel slutförd 100%

Steg att genomföra

  1. Inflyttning, avklarad
  2. Byggnation, avklarad
  3. Planering och projektering, avklarad
  4. Klart, avklarad