Nyproduktion Städet Annestad

På trivsamt läge, nära brofästet och Bunkeflostrand, skapar vi 58 moderna lägenheter. Ett perfekt boende för dig som pendlar och vill bo lugnt men ändå nära staden.

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Om vårt kvarter och lägenheterna

I vårt kvarter Städet bygger vi två bostadshus med åtta och fyra våningar och totalt 58 lägenheter med 1-3 rum och kök. Huset får grön innergård och omges också till viss del av grönytor.

Lägenheterna får genomgående vita målade väggar och ekparkett. Köket har vit intredning, grå bänkskiva i laminat och ljusgrått kakel ovanför diskbänk. Det är förberett för micro och det finns diskmaskin. Badrummet har vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Duschvägg i klarglas och det finns tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

Om Annestad

Annestad ligger mellan villaområdet Bunkeflostrand och Hyllievång, bara några minuter från överfarten till Danmark. Vårt bostadskvarter är beläget vid två parker, en större med multisportarena, och lekplats och en mindre med kullar och grönska. Båda har stora fina hundrastplatser. Norr om kvarteret finns promenadstråk, den gamla fina Skånegården och odlingslotter.

I Annestad finns vårdcentral, livsmedelsbutik, pizzeria och frisör. Det är nära till förskolor och grundskolor och bra gång och cykelstråk. För dig som är hundägare finns ett hunddagis, hundbutik och djurtrim inom gångavstånd.

Läget är perfekt för den som önskar bo lugnt men ändå nära staden. Kommunikationerna till centrala Malmö, andra delar av Sverige och Köpenhamn är mycket goda vilket gör stadsdelen extra attraktiv för pendlare.

Vårt miljöarbete i nyproduktion

MKBs nyproduktion uppförs med stort fokus på god inomhusmiljö och låg energianvändning. Flera av MKBs nya byggnader har en lägre energianvändning än vad bygglagstiftning kräver. Genom att bygga med fokus på kvalitet säkerställs att byggnaden är energieffektiv över tid. En god inomhusmiljö är viktig för våra kunder. Vi ställer krav på och följer upp inomhusmiljöfrågor som fuktsäkerhet, radon, legionella, akustik, komfort och dagsljus. I utemiljön arbetar vi för att uppnå en hög biologisk mångfald och grönytefaktor som ger genomsläppliga markytor och förhindrar översvämning vid skyfall. Byggmaterial som används ska vara miljögodkända och registrerade i en loggbok.

Bildgalleri

Bild: WEC360 Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika3 rum och kök

Kontakt lägenhet

Ismail Gültekin

Telefon:

040-31 33 32

E-post:

Byggstatus

Andel slutförd 50%

Steg att genomföra

  1. Planering och projektering, avklarad
  2. Byggnation, påbörjad
  3. Inflyttning, ej påbörjad
  4. Klart, ej påbörjad

Fakta om Städet Annestad

Byggstart:
Våren 2017
Planerad inflyttning:
Januari 2019
Intresseanmälan:

Boplats Syd

Antal lägenheter:
58
25 stycken 3 RoK 72-76 kvm
23 stycken 2 RoK 53-55 kvm
10 stycken 1 RoK 45 kvm
Parkeringar/bilplatser:
Inom kvarteret och i området
Balkong/terrass/uteplats:
Ja
Internet/TV/telefoni:
MKB Net (Bredband) och Connect TV (kabel TV)
Husarkitekt:
SEWS
Entreprenör:
ER-HO Bygg AB

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Malmö Sverige