Nyproduktion Sluringen Limhamn

Med sin småstadskänsla, sitt lugn, gemenskapen mellan invånarna och närheten till havet, är Limhamn ett av Malmös mest eftertraktade områden. Här erbjuder vi 128 lägenheter på gångavstånd till havet, stranden och härliga grönområden.

Bild: Visualisera Licens:Creative Commons Erkännande Dela likaInnergård

Bofaktablad

Om vårt kvarter och lägenheterna

Till största delen blir kvarteret fyllt av bostäder men också ett par lokaler. Lägenheterna kommer att bli i storlek om 1-4 rum och kök. Rummen har genomgående vitmålade väggar och ekparkett. I badrummet vitt kakel och matt svart klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare, dusch med duschvägg. Köket har vit inredning med köksbänk och stänkskydd i grå laminat.

Hälsa på i en lägenhet

Se hela kvarteret i 360 grader


De flesta lägenheterna har en egen balkong eller uteplats och övriga har fransk balkong. Det finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare. Under huset ett parkeringsgarage.

Om Limhamn

Limhamn står inför en spännande utveckling där moderna höghus och öppna kvarter, på ett varsamt och estetiskt sätt, möter trånga gränder och låga gatuhus från förr. Limhamn är en småstad i storstaden med en alldeles egen själ. Här finns ett charmigt utbud av unika butiker, trendiga restauranger och mysiga caféer. En lång strandpromenad, sandstrand, djuphavsbad och en småbåtshamn gör att många lockas av att bosätta sig här. I Limhamn finns också en cityförening som levandegör stadskärnan hela året. Här arrangeras allt från julfirande till olika sorters marknader, loppisar och allsång i hamnen.

Allt du behöver av samhällsservice

I Limhamn har du allt du behöver av samhällsservice och ett stort och brett utbud av affärer. Här finns flera stora matvarubutiker och några av de mer välkända friskvårdsanläggningarna har etablerat sig här. Med buss och cykel tar du dig snabbt och smidigt in till stan och andra delar av Malmö. I Limhamns läge kommer det att bli ett större hus som rymmer bilparkering, kontor, livsmedelsbutik, apotek, café, vårdcentral och dagis.

Miljösatsningar i Sluringen

Bostadshuset har låg energianvändning och vi bygger enligt kraven i Miljöbyggprogram SYD som innebär fokus på energi, innemiljö, fukt och urban biologisk mångfald.

Vårt miljöarbete i nyproduktion

MKBs nyproduktion uppförs med stort fokus på god inomhusmiljö och låg energianvändning. Flera av MKBs nya byggnader har en lägre energianvändning än vad bygglagstiftning kräver. Genom att bygga med fokus på kvalitet säkerställs att byggnaden är energieffektiv över tid. En god inomhusmiljö är viktig för våra kunder. Vi ställer krav på och följer upp inomhusmiljöfrågor som fuktsäkerhet, radon, legionella, akustik, komfort och dagsljus. I utemiljön arbetar vi för att uppnå en hög biologisk mångfald och grönytefaktor som ger genomsläppliga markytor och förhindrar översvämning vid skyfall. Byggmaterial som används ska vara miljögodkända och registrerade i en loggbok.

Bildgalleri

Bild: Visualisera Licens:Creative Commons Erkännande Dela likasovrum

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Malmö Sverige

Fakta om Sluringen Limhamn

Byggstart:
Hösten 2015
Planerad inflyttning:
Etappvis från 1/11-17 t.o.m. 16/12-17
Intresseanmälan:

Boplats Syd

Antal lägenheter:
128
9 st 1 RoK 30-43 m2
61 st 2 RoK 46-61 m2
24 st 3 RoK 65-82 m2
34 st 4 RoK 90-99 m2
Antal lokaler:
2 st
Parkeringar/bilplatser:
Källargarage och markparkering. Även i framtida bebyggelse.
Balkong/terrass/uteplats:
ja till de flesta lägenheterna
Internet/TV/telefoni:
MKB Net (Bredband) Connect TV (Kabel TV)
Husarkitekt:
White Arkitekter
Planarkitekt:
Infra C
Entreprenör:
NCC

Kontakt lägenhet

Carl Carlsson

Telefon:

040-31 33 02

E-post:

Kontakt lokal

Lokaler

Anna Andersson

Kommersiell uthyrare

Telefon:

040-31 37 17

E-post:

Besöksadress:

Anna Andersson

Södra Förstadsgatan 47

Malmö

Byggstatus

Andel slutförd 100%

Steg att genomföra

  1. Inflyttning, avklarad
  2. Byggnation, avklarad
  3. Planering och projektering, avklarad
  4. Klart, avklarad