Nyproduktion Holmastycket, Elinegård Limhamn

I området Elinegård, vid Kalkbrottet i Limhamn, planerar vi att uppföra två bostadshus med 86 lägenheter fördelade på ett till fyra rum och kök. Projekektet håller just nu på att ses över och vissa förändringar kommer att ske.

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Om vårt kvarter och lägenheterna

Vårt kvarter ligger på lugnt och naturskönt läge, nära Annetorpsleden med goda kommunikationer mot Malmö centrum, Hyllievång och Emporia.

Om Elinegård

Området Elinegård ligger öster om Kalkbrottet och är ett spännande och naturskönt område under utveckling. Det ligger alldeles i närheten av det unika naturreservatet Limhamns kalkbrott och Limhamns småstadsliv. Här kommer MKB i höst att börja bygga två nya kvarter med totalt 143 lägenheter.

Elinegård och våra kvarter ligger en bit utanför staden varför vi ser det som viktigt att det finns gott om parkeringsplatser. Det är en bit till busshållsplatsen och till Malmö centrum och Hyllie tar det cirka 20 minuter med cykel. I området kommer en förskola att vara färdig och redo att välkomna sina allra första klasser redan höstterminen 2017. Snart efter det kommer det byggas en grundskola för de lite större barnen, och en förskola till. Den stora parken kommer att vara färdigställd i slutet av året och mysiga torg kommer att finnas nära.

Läs mer om Elinegård

Bildgalleri

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Byggstatus

Andel slutförd 25%

Steg att genomföra

  1. Planering och projektering, påbörjad
  2. Byggnation, ej påbörjad
  3. Inflyttning, ej påbörjad
  4. Klart, ej påbörjad

Fakta om Holmastycket, Elinegård Limhamn

Byggstart:
Vintern 2017
Planerad inflyttning:
Etapp 1 slutet 2018
Parkeringar/bilplatser:
Inom fastigheten
Balkong/terrass/uteplats:
3-4 ROK har övriga har fransk balkong

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Malmö Sverige