Nyproduktion Hemvistet Hyllie

Nära till shopping, grönska, nöjen och världens alla hörn.

Hyllie växer på alla håll och börjar bli Malmös framsida och ansikte ut mot resten av världen. Här finns shopping, nöjen, grönområden och du tar dig snabbt och enkelt till andra platser. På Hyllie Allé skapar vi ett kvarter med 108 lägenheter och 5 lokaler.

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Film om Hyllie

Se Hemvistet i Augmented reality (Bild, 1 MB)
Ladda ner appen MKB Hemvistet från GooglePlay eller i AppStore

Om vårt kvarter och lägenheterna

Vårt kvarter ligger på perfekt läge nära grönområden, Emporia, Malmö Arena och Hyllie station.

Lägenheterna har 1-4 rum med genomgående vitmålade väggar och träparkett. Badrummet har kaklade väggar och klinker på golvet. Det finns tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet där ettorna har en kombimaskin. Köksinredningen är vit och vitvarorna rostfria. Alla lägenhetsförråd finns inne i lägenheterna. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats och det finns också en stor gemensam takterrass. Gården har en skogsliknande vild karaktär med kojor och klätterredskap. På gården finns cykelparkeringar och ett cykelhus. Huset är ett mycket energieffektivt hus med en total energianvändning på 60 kWh/m2 Atemp. Taket har solceller.

Om Hyllie

Hyllie växer där Malmö möter Söderslätt och naturen finns precis runt hörnet. Diagonalt genom området går Tygelsjöstigen. En gång och cykelväg som knyter samman Allétorget vid Hyllie allé med det omgivande slättlandskapet Allétorget ska fungera som en lokal mötesplats för boende i kvarteren längs Hyllie allé. I västra Hyllie kommer ett stort rekreationsområde att skapa möjligheter för att jogga, cykla, rida eller bara ta en skön promenad. Det närliggande Hyllie vattenpark är en vacker och sinnlig park där du kan känna vattnets närvaro på olika sätt dygnet runt.

I Hyllie är miljö och hållbarhetsperspektivet viktigt och det ska vara lätt att göra rätt och leva gott. En väl utbyggd kollektivtrafik, cykelvägar och bilpooler bidrar till en stadsmiljö med mindre buller och renare luft.

Service

Vårt bostadskvarter ligger nära köpcentrat Emporia med mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Det finns, systembolag, apotek och matbutiker. Vid stationstorget ligger en hållplats för Citytunneln och här stannar också både stadsbussar och regionbussar. Inom området finns parkeringshus och flera utomhusparkeringar. Det finns sportanläggningar och det är nära till Bellevuestadion och nya Hylliebadet. Söder om Hyllie allé finns Hyllievångskolan med förskola och grundskola från årskurs 1 till 6.

Bildgalleri

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Kontakt lägenhet

Boel Petersson

Uthyrare

Telefon:

040-31 33 90

E-post:

Kontakt lokal

Lokaler

Anna Andersson

Uthyrare Lokal

Telefon:

040-31 37 17

E-post:

Besöksadress:

Anna Andersson

Södra Förstadsgatan 47

Malmö

Byggstatus

Andel slutförd 50%

Steg att genomföra

  1. Planering och projektering, avklarad
  2. Byggnation, påbörjad
  3. Inflyttning, ej påbörjad
  4. Klart, ej påbörjad

Fakta om Hemvistet

Byggstart:
Sommar 2017
Planerad inflyttning:
2018/2019
Intresseanmälan:

Boplats syd

Antal lägenheter:
108
22 stycken 1 RoK 26-37 kvm
42 stycken 2 RoK 48-55 kvm
16 stycken 3 RoK 73-89 kvm
28 stycken 4 RoK 89-122 kvm
Antal lokaler:
5 st
Parkeringar/bilplatser:
Ja inom området. Bilpool i tio år.
Balkong/terrass/uteplats:
Balkonger till de flesta lägenheter. Gemensam takterrass.
Internet/TV/telefoni:
MKB Net och Connect TV
Husarkitekt:
Stadstudio
Entreprenör:
Serneke Bygg AB

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Malmö Sverige