Nyproduktion Trädgrenen på Segevång

Trivsamt vid natursköna Beijers park!

På naturskönt och lugnt läge erbjuder vi trivsamma hus för både små och stora familjer. Närheten till grönområden, friluftsbad och rekreation gör boendet perfekt för den aktiva barnfamiljen. Vid årsskiftet börjar vi bygget av ytterligare ett bostadshus i samma kvarter, med fyra våningar och 23 lägenheter.

Kombohus i HalmstadBild: Pressbild SABO Licens:Creative Commons Erkännande Icke kommersiellHus av samma typ byggda i Halmstad.

Broschyr om kvarteret Trädgrenen (PDF-dokument, 1,4 MB)

Om vårt kvarter och lägenheterna

I Fäladsmarken på Segevång har MKB byggt tre fyravåningshus med totalt 48 lägenheter varav hälften tvåor och hälften treor, alla med egen balkong eller uteplats. De nya husen ligger norr om och i direkt anslutning till de andra nybyggda hus på Segeparksgatan. Lägenheterna har två eller tre rum och kök och är 60 respektive 72 kvadratmeter stora. De har ljus interiör och naturmaterial i parkett, kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare. Alla bostäder harr balkong eller uteplats och förråd i fristående byggnad.

Segevång har allt som behövs för ett trivsamt boende med goda bussförbindelser till centrum, butiker och torghandel, skolor och restauranger. Det finns också en stor trevlig lekplats mellan de nybyggda husen på Fäladsmarken och befintliga hus på Segevång.

Om Segevång

Segevång är ett bostadsområde i norra Malmö med flerfamiljshus och stora grönområden. I den södra delen av området ligger Sege Park. Segevång byggdes i slutet av 50- och i början av 60-talet. Idag bor cirka 4 200 invånare här och inflyttningen till området ökar. Omvandlingen av det tidigare Segevång ska kombinera nybyggnation med ombyggnation och införliva ny bebyggelse med äldre.

I anslutning till befintliga hus planerar vi att bygga ett tredje kvarter med två hus och 76 lägenheter. Inflyttning våren 2017.

Bildgalleri

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

Kontakt lägenhet

Hyresfrågor

Ayla Atasoy

Lägenhetsutvecklare

Telefon:

040-31 34 35

E-post:

Byggstatus

Andel slutförd 100%

Steg att genomföra

  1. Planering och projektering, avklarad
  2. Byggnation, avklarad
  3. Inflyttning, avklarad
  4. Klart, avklarad

Fakta om Trädgrenen Segevång

Byggstart:
2014
Intresseanmälan:

Via Boplats Syd

Antal lägenheter:
24 stycken 2:or på 60 kvm
24 stycken 3:or på 72 kvm
Internet/TV/telefoni:
MKB Net (Bredband), Connect TV (kabel-TV)
Husarkitekt:
Sydark AB
Entreprenör:
JSB

Karta

Karta som visar hur du hittar hit

Adress:

Malmö Sverige