Hoppa till innehåll

Boka övernattningslägenhet

MKB Student har en övernattningslägenhet som du som bor i våra studentlägenheter kan hyra åt dina gäster under tiden de är här och hälsar på dig!

Så här funkar det

Det är du som hyresgäst, som bor hos oss, som bokar och hyr övernattningslägenheten. Du bokar via MKB boapp eller mina sidor.

Bor du på Segepark, Sommarstaden, Kornettsgatan eller Internationella Rönnen så hör av dig till oss angående nyckelhantering. I övriga hus kopplas dina lägenhetstaggar automatiskt på när din bokning börjat gälla.Det hänger sedan två lånetaggar i lägenheten som dina gäster kan använda. Fakturan på hyran för övernattningslägenheten skickas till dig som hyresgäst. Du är ansvarig för lägenheten under uthyrningen.

Du kan välja att boka en natt för 500 kronor eller en hel helg för 1000 kronor. Du har tillgång till lägenheten från klockan 13.00 dagen du bokat. Utcheckning sker senast klockan 12.00 dagen dina gäster lämnar.

Tänk på detta

Vi gör vi alltid en besiktning efter varje gäst. Vid behov av kompletterande städning eller saker som gått sönder debiteras du. Inventeringslistor och städregler finns i lägenheten.

Lite kort om övernattningslägenheten

Det finns upp till 6 bäddar:
En loftsäng 140 cm för upp till två personer
En bäddsoffa 140 cm för upp till två personer
Två tältsängar 90 cm för två personer

I lägenheten finns täcken och kuddar. Kokvrån är utrustad med glas, tallrikar, bestick och tillbehör för tillaga en lättare middag.

Det enda dina gäster behöver tänka på är att ta med sängkläder och handdukar. Det är inte tillåtet att använda täcken och kuddar utan sängkläder av hygienskäl.

Städmaterial finns i lägenheten så att du kan lämna den i fint skick.

Fler frågor? Kontaka:

Boris Södersten.
Alexander Sigertsson