Hoppa till innehåll

Aktuellt

Semestertider

Nu är det semestertider och vi kommer att vara lägre bemannade än normalt.

Har du brådskande ärende och din förvaltare har semester kan du maila till lokaler@mkbfastighet.se då vi öppnar alla mejl där dagligen.

Här kan du få rådgivning

Coronautbrottet och dess konsekvenser drabbar näringslivet hårt. Hör av dig till din förvaltare om du har frågor om stöd.
För att stötta våra lokalkunder har vi samlat några länkar som ger information om hur du som företagare kan få rådgivning och söka ersättningsstöd:
> Malmö stads samlade information om stöd till företagare
> Region Skånes information till företag

Så stöttar MKB sina lokalhyresgäster

Viktigt kontakta oss om man har svårt att betala hyran
Vi ber våra kunder som har svårt att betala hyran att kontakta sin lokalförvaltare så att vi tillsammans kan diskutera situationen.

Malmö vore inte Malmö utan alla er företagare som ger staden sin prägel och puls. Vi vet att coronakrisen drabbar många av er hårt och att er verklighet har ställts om på mycket kort tid. Ni är alla viktiga för MKB och som hyresvärd vill vi underlätta för er så mycket vi kan. Utan er står Malmö still.

Region Skåne har öppnat Företagsakuten
För att företagare ska kunna ställa frågor om hur man gör för att exempelvis få anstånd med att betala skatt, få krediter, korttidspermittera med mera finns numera Region Skånes Företagsakuten, telefon: 040 675 34 80. Den är öppen vardagar klockan 9-12 och 13-16, kostnadsfri och allt som diskuteras är under sekretess.