Hoppa till innehåll

Kundmejl 19 maj

Öppettider under Kristi Himmelsfärdshelgen
21 maj – 24 maj är vi på MKB lediga men Trygghetsjouren finns tillgänglig följande tider:
21 maj klockan 12.00-05.00
22 maj klockan 14-04.00
23-24 maj klockan 12.00-05.00
Ring dem på 040 31 33 33 om du känner dig otrygg i ditt boende. Antingen vägleder de dig på telefon eller åker ut till adressen.

Välkommen på musik och gympa på distans
I sommar kommer MKB inte att ordna några större evenemang så som vi brukar göra i en del av våra områden. Istället bjuder vi på musik, gymnastik och evenemang för barn runt om i Malmö under hela våren och sommaren. Håll utkik i din trappa och mejl för information om när det händer något nära dig. Du är välkommen att vara med från din balkong eller på gården (med lagom avstånd).

Längtar du efter att bo rökfritt?
Nu finns möjlighet för dig som besväras av rök att söka ett helt rökfritt hem i nybyggda Droppen i Hyllie och Pålsteken på Limhamn. I maj och juni släpper vi de sista lägenheterna och du söker dem via Boplats Syd.
Så här går det till
D
e boende tecknar avtal om att tillsammans hålla hela fastigheten rökfri. De ansvarar också för att gäster och andra besökare är rökfria i lägenheter, på balkonger och uteplatser samt gemensamma utrymmen som trapphus, cykelförråd, miljöhus och utomhus kring fastigheten.
Läs mer om hur rökförbudet fungerar: www.mkbfastighet.se/rokfritt

Gratis Kalvinknat för barn födda 2009-2017 
I år är det dags för Kalvinknatet igen! Barn som bor hos MKB och är födda 2009-2017 kan vara med gratis. Välkommen till Bulltofta den 16 augusti och Tallriken i Pildammsparken den 20 september. När du anmäler dig ska du ange koden mkb_kalvin_2020.

Anmälan till Bulltofta
Anmälan till Tallriken

Alla som genomför loppet får
 Funktionströja
 Medalj
 Chokladmjölk från Skånemejerier

Glöm inte att skydda dig och andra
Det är viktigt att vi alla fortsätter att följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Det är lätt att glömma när solen skiner och man vill umgås.

Vi vill därför påminna om att

  • Hålla avstånd i trapphus och på uteplatser
  • Endast åka en och en i hissen om det inte går att hålla avstånd
  • Tvätta händerna när du kommer hem
    Bild: Hjärtat (ta hand om dig)

Information om corona på olika språk:https://bit.ly/olikaspråk