Hoppa till innehåll

Almanacka 2021

Här kan du beställa MKB:s väggalmanacka för 2021.

Varje år gör vi en almanacka till våra kunder. Alla som är över 55 år får den hemskickad. Vill du beställa en kan du göra det längs ner på sidan, det kostar inget.

Årets väggalmanacka är lite större än tidigare så att du får plats att skriva i rutorna. Bilderna för de olika månaderna visar MKB:s olika offentliga konstverk som finns över hela Malmö.

Kring MKB Fastighets ABs hus finns fler än 70 offentliga konstverk som är gratis att titta på och som gör många Malmöbor glada. Ta gärna chansen att besöka dem! Till din hjälp finns appen ”MKB Konst”, en digital konstguide med karta, bilder och texter. Våren 2021 kommer den i en uppdaterad version med ännu fler verk. I årets väggalmanacka vill vi både ge dig något fint att titta på varje månad och inspiration till upptäcktsfärder i stan. Ta bussen eller cykeln och ge dig ut, konsten finns över hela Malmö.

MKBs konstråd
Konstrådet arbetar med att köpa in nya verk och restaurera gamla. Har du frågor om konsten eller vår digitala konstguide, kontakta Daniel Möller: daniel.moller@mkbfastighet.se

Fotograf samtliga bilder: Gugge Zelander.


Almanacka 2021