Hoppa till innehåll

Stora Servicedagen

Den 14 maj gjorde vi det vi det igen! Vi upprepade succén med Stora Servicedagen från förra året och skickade ut all vår personal på ett viktigt uppdrag; att hjälpa till i våra bostadsområden för att städa, laga, fixa, i utvalda fastigheter.

Husvärd stora servicedagen

Den 14 maj upprepade vi succén med Stora Servicedagen från förra året och skickade ut all vår personal på ett viktigt uppdrag; att hjälpa till i våra bostadsområden för att städa, laga och fixa i utvalda fastigheter. Vi jobbade hårt för att åtgärda sådant som du och dina grannar har tyckt till om i vår kundenkät. Eftersom vi inte hann fixa hela området på en gång fokuserade vi denna dag på de fastigheter eller gårdar som behövde extra mycket kärlek.


Alla anställda, från VD till ekonomi- och HR-personal, hjälpte till och samtliga åtgärder som vi gjorde baserades på dina och grannarnas synpunkter i kundenkäten.

Självklart jobbar vi med service året om, men under Stora Servicedagen den 14 maj blev det en extra stor insats då alla på MKB hjälptes åt tillsammans.

Här kan du se några bilder från Stora Servicedagen den 14 maj 2024:

city.png

1.png

Herrgården.png

IMG_1646.jpgIMG_1642.jpg

LIS.jpg

Nyada2.png

Seved1.png

Seved2.png

sorgenfri.png

thumbnail_IMG_9495.jpg

thumbnail_IMG_9498.jpg

thumbnail_IMG_9504.jpg

thumbnail_IMG_9506.jpg

thumbnail_IMG_9524.jpg

IMG_0768.jpeg

IMG_2288.jpg

IMG_0762.jpeg

tgtg.jpg

ijij.jpg

Stora servicedagen Kroksbäck2.jpg

Lorensborg.png

Stora servicedagen Kroksbäck3.jpgStora servicedagen Kroksbäck4.jpg

Stora servicedagen GK7.jpg

Holma1.png

Kulladal_gröndal.png

Holma3.png