Hoppa till innehåll

Stora Servicedagen

Vi storsatsar på service i september! Då ska 200 personer från MKB, från VD till ekonomi- och HR-personal, hjälpa till att städa, laga, fixa, piffa och mecka i våra bostadsområden. Vilken grej!

stora-sevicedagen3_nyhetsbrev.jpg

I september händer det! Då ska 200 personer extra från MKBs personal ut i våra bostadsområden för att städa, laga, fixa, piffa och mecka för att åtgärda sådant som du och dina grannar har tyckt till om i vår kundenkät. Eftersom vi inte hinner fixa hela området på en gång fokuserar vi just denna dag på vissa fastigheter eller gårdar, nämligen de som behöver extra mycket kärlek.

Alla anställda, från VD till ekonomi- och HR-personal, ska hjälpa till och alla åtgärder som vi gör baseras på dina och grannarnas synpunkter i kundenkäten. Vi har läst era svar noga och nu blir en del av era önskemål verklighet.

Självklart jobbar vi året om med service, men under Stora Servicedagen blir det en extra insats då alla på MKB hjälps åt tillsammans. Håll utkik i boappen för mer information om vilka fastigheter vi kommer att besöka.

Här kan du se några bilder från Stora Servicedagen:

Pildamm 1.jpeg

Pildamm 2.jpeg

Mellanheden 1.jpeg

Mellanheden 2.jpeg

Mellanheden 4.JPG

2 (1).jpg

2.jpg

Bild 2.jpg

Bild 8.jpg

Bild 9.jpg

bild5.jpg

bild9.jpg

Bänkar.jpg

IMG_0702.JPG

servicedagen Kroksbäck 04.jpg

Servicedagen Lorensborg 01.jpg

Servicedagen Lorensborg 04.jpg

Servicedagen Lorensborg 08.jpg