Vad betyder ett hem?

Under hela oktober presenterar vi vår aktuella nyproduktion i Stadshusets foajé. I text, bild och film får du veta vad och var vi bygger. Några av våra kunder bjuder på egna berättelser om hur de upplever sina nya hem och vad hemmet betyder för dem.

Vad betyder ett hem för dig?

Dela gärna med dig av din egen berättelse och en bild från ditt eget hem. Lägg upp bilden på Instagram med #mitthem och tagga @mkbfastighet. Du kan också skriva för hand på en etikett och hänga upp i trädet i vår utställning.

2017-2019 har MKB målsättningen att bygga 2 250 nya bostäder i Malmö. För oss är ett hem så mycket mer än bara tak och väggar. Vi vill skapa en mångfald och variation av hem i hela staden för alla som vill bo här, oavsett vem du är eller var du kommer ifrån, om du är student, senior, lever i storfamilj eller ensam.

Vi är också måna om de mervärden vi kan ge dig som får dig att må bra och att vilja bo kvar. Det kan vara allt från husvärdens hjälp med det rent praktiska till bra förutsättningar att kunna odla och leva hållbart till läxhjälp, evenemang, aktiviteter och mötesplatser som ger trygghet, gemenskap och ökad livskvalitet.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+