Sök i hela sajten

Till söksidan

Välkommen till Augustenborg
Välkommen till Ekostadensdag 15 maj


Tisdag den 15 maj
Kl. 16-19 i Augustenborgsparken

Några hålltider i programmet
17.30 Tur med häst och vagn till Botaniska takträdgården
16.30 Växtvandring med svensk markservice
18.00 Invigning av Augustenborgs bikupesamhälle
18.30 Tur med häst och vagn till Botaniska takträdgården

Bikupan
Augustenborgsskolans förskoleklass har arbetat med binas värld, om hur bina ser ut, hur de bor, varför de behövs. De har också byggt samman och målat bikupan som invigs med buller och bång 18.00.t.o.m. av burkar! Redan 13.00 är det hemlig invigning

HållBaren
Elever från mellanstadiet och högstadiet har jobbat fram konceptet Hållbaren. Ekologisk mat och dryck och ekologisk servering. Eleverna har styrt vad som ska serveras, på vad det ska serveras och hur det ska serveras.

Öppet Hus på Teater Sagohuset
På Gamla Tvätteriet. Kl 11.00 är det gästspelar den danska föreställningen "Små Skridt" för barn 2-5 år. De fick pris för bästa barn och ungdomsföreställning på 2012 . Öppet hus mellan 17.00 och 19.00 då vi presenterar vår verksamhet och föreningen Hidde Iyo Dhaqan visar delutställningen "Egna Röster Egna Bilder" samt bjuder på dans och berättelser.

Klädernas Kretslopp
Hit kan du komma för att bli inspirerad och få erfarenheter att göra om något gammalt till något nytt. Vi visar vad vi gjort på vårt Hållbara Elevens Val genom att sy/klippa & tänka till. Vi har helt enkelt lärt oss att återbruka våra kläder!
Ta med något av ditt gamla och vi hjälper dig att komma igång.
Nyheter